Koldskål

Der er næsten ikke noget mere dansk end en skål iskold koldskål med sprøde kammerjunkere på en varm sommerdag. Denne opskrift er en hyldest til sommerens smag – frisk, let og fyldt med naturlige ingredienser.

Hos Greenmate går vi op i rene råvarer, og derfor bruger vi økologiske citroner.

Når æggeblommer, vanilje og de syrnede mælkeprodukter mødes, får du en cremet og frisk koldskål, der smager af sommer, gerne med kammerjunkere eller friske bær på toppen.
Jeg har også bagt nogle lækre kammerjunkere, det er virkelig nemt og minder mig lidt om, når vi bager pebernødder til jul. Vores børn er vilde med koldskål, især når den er hjemmelavet, så det er skønt at de kan smage forskellen.

Ingredienser til 8 personer (ca. 2 liter)

  • 4 pasteuriseret æggeblommer
  • 75 g sukker
  • 1 vaniljestang (kun kornene)
  • 2 økologiske citroner (friskpresset citronsaft)
  • 1 liter kærnemælk
  • 1 liter tykmælk

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje godt sammen med et piskeris.
Rør derefter økologisk citronsaft, kærnemælk og tykmælk i blandingen.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.