Modning og opbevaring af Bacon-avocadoer

Bacon-avocadoen er en klimakterisk frugt, hvilket betyder, at den fortsætter med at modne efter høst. Den har en tynd, glat grøn skræl, som ikke ændrer farve, når frugten modner. En af forskellene mellem Bacon- og Hass-avocadoer er, hvordan de modner.
Modenheden mærkes ved, at avocadoen giver efter ved let tryk, og kødet er lyst grønt med mild smag. Skallen ændrer ikke farve, og der kan forekomme små pletter på den – det er helt normalt.

Opbevaringstips:

Læg de umodne bacon avocadoer ved stuetemperatur, indtil de bliver lidt bløde.
Når de er modne, kan de opbevares i køleskab til 7 grader i ca. 10 – 12 dage for at forlænge friskheden.
Skårne avocadoer bør dækkes med plastfilm og evt. dryppes med citron- eller limejuice for at undgå misfarvning.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.