Af min omgangskreds får jeg ofte af vide at jeg laver den bedste guacamole og af den grund, vil jeg dele min version med jer. I vores “avocado familia” har vi alle sammen forskellige måder at lave guacamole på
Her kommer min bedste opskrift til plantebaseret guacamole med få friske ingredienser. Men husk, at gode avocadoer gør en smagsforskel.
Klar til at få den bedste guacamole opskrift i byen?
Tilberedningstid: 15 minutter
Serveringer: 8 serveringer
Ingredienser
- 2 økologiske Hass avocadoer i tern
- 1 lille rødløg finthakket
- 1 lime (kun saft)
- Kosher salt
- ½ bundt hakkede koriander blade
- 1 stor tomat eller 2 små saftige tomater skåret i tern
- 4-5 dråber grøn tabasco sauce
Fremgangsmåde
Mos avocadoerne i en skål. Min anbefaling er at bruge den traditionelle mexicanske “molcajete” (en morter lavet af basalt eller lava) men, hvis du ikke har en kan du altid anvende en skål og en gaffel.
Bland forsigtigt resten af ingredienserne sammen med de moste avocadoer indtil det er godt blandet.
Mit tip: Kom stenen fra avocadoen ned i skålen med guacamolen og undgå, at den bliver brun.