Mangokage

Når det spanske mangosæson starter, kan vi nyde lækre opskrifter med mango som denne mangokage med smagen og friskheden af økologiske mangoer.

Mangokage er en af mine favoritter. Her har vi brugt økologiske mangoer fra vores gård i Spanien. Hvis du elsker frugtbaseret kage,  og leder efter en let og hurtig kage opskrift, så skal du prøve denne kage, med få ingredienser og en halv times tilberedelse.

Tilberedningstid: 40 minutter plus 2 timer i køleskabet

Serveringer: 8 serveringer

Ingredienser: 

  • 1 mørdej
  • 3 mangoer
  • 300 g flødeost
  • 60 g sukker
  • 1 spsk rom
  • 4 æg

    Til gelé
  • 250 g mango
  • 3 blade husblas
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. sukker

Fremgangsmåde:

Læg butterdej på en form og lav huller med en gaffel. Butterdej bages 10 minutter ved 200 grader. Lad dem køles lidt.
Bland æg, sukker, flødeost og rom og piske godt.
Hæld blandingen over butterdej og bag i 30 minutter.
Skræl mangoen i tynde skiver og læg den oven på dejen

Gelé:

Læg de tre husblasplader i koldt vand i ca. 6 minutter.
Kom mango ned i en gryde sammen med sukker, citronsaft og blend ingredienserne sammen til en ensartet puré med en stavblender.
Varm puréen op under omrøring indtil den begynder at koge.Tag gryden af varmen, og tilsæt husblas.
Rør godt rundt indtil det er helt opløst.Hæld nu den færdige mango-gelé over mango skiverne og stil kagen på køl i minimum et par timer indtil mango-geléen er helt stiv.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.