Mit navn er Mariangeles, og jeg er din GreenMate!

Hver gang jeg besøger min “finca” (læs: gård) i Spanien, har jeg altid et stort stykke håndbagage fyldt med frisk frugt med i flyveren, når jeg rejser hjem igen. Frugterne deler jeg gladeligt med folk i mit netværk, der ofte har spurgt mig, om de kan købe flere frugter fra min gård. Og her opstod ideen til Greenmate – en webshop, hvor jeg kan formidle friske, økologiske frugter til alle interesserede på fast basis. 

Da jeg undersøgte markedet for friske, økologiske avocadoer og frugter i Danmark, stod det hurtigt klart, at der er mange danskere, der elsker den sunde, grønne frugt og de mange positive helbredseffekter, indtagelse af frugten giver. Derfor er min mission at dele frisk, økologisk og sund frugt med alle jer!

VENLIG HILSEN

Vores historie

VORES FAMILIEGÅRD I SPANIEN

Greenmate finca i Spanien

sådan fungerer GreenMate

Fra os til dig

Vores landmænd håndplukker frugterne til dig, således at håndteringen af vores varer altid er så skånsom som muligt.

frisk frugt på abonnement

Alt efter dit behov kan vi sende en frugtkasse til dig automatisk. Du bestemmer, om du vil have frugterne ugentligt, månedligt eller noget tredje.

blot én uges leveringstid

Vi leverer hver fredag vores friske frugter til din hoveddør. Alt, du skal gøre, er at oprette din bestilling her på siden og læne dig tilbage.

Vi har dyrket jorden på vores finca i over 50 år

I over 5 årtier har vores familiegård dyrket tropiske frugter som avocadoer og mangoer. Som produktionsmetoder, miljøkrav og salgskanaler har ændret sig, har vi fulgt med.

Med over 50 års samlet erfaring i produktion af tropiske frugter, marketing og salg er vores familie fortsat fokuseret på at følge med tiden alt imens vi bibeholder det, som vi tror på – en produktion der er god for miljøet og de mennesker, der spiser vores frugter.

Greenmate blev stiftet i 2020 af sin spanske grundlægger Mariangeles og forbinder et liv på den familieejede avocado-gård i Málaga med hendes mange års erfaring indenfor marketing. Mariangeles har siden 2014 boet i Danmark med sin mand og deres 3 børn, hvor hun med glæde har kunnet dele ud af familiens høst blandt venner og bekendte.

Hendes drøm har altid været at dele familiegårdens høst med så mange som muligt, og dette er med Greenmate nu blevet muligt. Alle, der har smagt de mange frugter fra familiens gård, har været henrykte, og vi håber, at du også kan lide vores friske udvalg af avocadoer og andre frugter, der bliver importeret direkte fra sydens sol til de danske køkkener og stuer.

Friskhøstet appelsiner fra Spanien
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.