En kombination af den klassiske guacamole med sødmen og friskheden fra de økologiske mangoer, vi dyrker på vores gård i Spanien.
Tilberedningstid: 10 minutter
Serveringer: 6 serveringer
Ingredienser:
3 avocadoer
1 stor mango
2 til 3 spsk. rød løg, hakket + lidt til pynt
1 jalapeño, uden kerner, hakket
1 lime, saft
1 håndfuld frisk koriander, finthakket + lidt til pynt
½ tsk. spidskommen
1 tsk. groft salt
Fremgangsmåde:
Halver avocadoerne og fjern stenen.
Skær avocadoerne i tern.
Læg avocadoterner i en stor skål.
Mos avocadoen med en gaffel, indtil den er nedbrudt, men stadig klumpet.
Skær mango i tern og læg dem ned i skålen med avocadoerne.
Tilsæt løg, jalapeño, limesaft, koriander, spidskommen og salt.
Bland godt og server!