Mango-is

Opskriften til at lave den perfekte mango-is.

Nøglen til at få den bedste mangosmag i isen er ikke at bruge flere mangoer, for jo flere mangoer der tilsættes, desto mindre cremet bliver det. Det handler om mangoerneskvalitet: Det er vigtig at bruge saftige modne mangoer med god mangosmag.

Tilberedningstid: 35 minutter (plus 4 timer i køleskabet)

Serveringer: 6 serveringer

Ingredienser: 

  • 500 g mango i tern
  • 150 gram sukker
  • Saften fra 1 citron
  • 2,5 deciliter piskefløde 38%
  • 2 deciliter sødmælk

Fremgangsmåde:
*Til opskriften anbefales en ismaskine.
Frys din ismaskineskål i 24 timer inden du laver isen.
I en blender tilsættes mango, 50 g sukker og citronsaft, og blendes indtil konsistensen er glat. Stil det til side.
I en stor skål kombineres piskefløde, mælk og de resterende 100 g sukker, og rør for at opløse sukkeret.
Rør den purerede mango i og rør forsigtigt for at blande det sammen.
Dæk blandingen til og køl det i køleskabet i mindst 4 timer.
Sæt ismaskinen op og tryk på On. Den afkølede ismasse hældes i skålen og omrøres i cirka 20-30 minutter.
Hvis du ønsker en fastere konsistens, kan du overføre isen til en lufttæt beholder og opbevare den i fryseren i 4 timer, inden den serveres.

Her finder du opskriften til at lave den perfekte avocado is,

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.