Opskriften til at lave den perfekte mango-is.
Nøglen til at få den bedste mangosmag i isen er ikke at bruge flere mangoer, for jo flere mangoer der tilsættes, desto mindre cremet bliver det. Det handler om mangoerneskvalitet: Det er vigtig at bruge saftige modne mangoer med god mangosmag.
Tilberedningstid: 35 minutter (plus 4 timer i køleskabet)
Serveringer: 6 serveringer
Ingredienser:
- 500 g mango i tern
- 150 gram sukker
- Saften fra 1 citron
- 2,5 deciliter piskefløde 38%
- 2 deciliter sødmælk
Fremgangsmåde:
*Til opskriften anbefales en ismaskine.
Frys din ismaskineskål i 24 timer inden du laver isen.
I en blender tilsættes mango, 50 g sukker og citronsaft, og blendes indtil konsistensen er glat. Stil det til side.
I en stor skål kombineres piskefløde, mælk og de resterende 100 g sukker, og rør for at opløse sukkeret.
Rør den purerede mango i og rør forsigtigt for at blande det sammen.
Dæk blandingen til og køl det i køleskabet i mindst 4 timer.
Sæt ismaskinen op og tryk på On. Den afkølede ismasse hældes i skålen og omrøres i cirka 20-30 minutter.
Hvis du ønsker en fastere konsistens, kan du overføre isen til en lufttæt beholder og opbevare den i fryseren i 4 timer, inden den serveres.
Her finder du opskriften til at lave den perfekte avocado is,