Syltede rødløg er meget nemme at lave, og de kan bruges til mange forskellige ting f.eks. som topping til din avocadotoast, i sandwich, til salat eller hotdogs. Syltede rødløg får den fineste lyserøde farve som i kombination med de grønne avocadoer, opgraderer din avocadotoast til next level.
Prøve selv derhjemme og se, hvor nemt det er.
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser:
- 1 stort rødløg
- 1,5 dl æbleeddike
- 1 dl vand
- 1/2 dl sukker
- 1 tsk. peberkorn
Fremgangsmåde:
Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et sylteglas. Varm sukker, eddike, vand og peberkorn i en lille gryde. Lad det koge op til sukkeret er opløst.
Hæld den kogende varme eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt. Det vil være klar til brug dagen efter.
Det opbevares koldt i 4 uger.