Få 5 tips til at opgradere din avocadotoast

Lær hvordan du opgraderer din avocado toast. Når du har mestret det grundlæggende, kan du blive kreativ ved at bruge flere af dine yndlingspåfyldninger.

 1. VÆLG DEN PERFEKTE AVOCADO
  Når vi sender en avocadokasse til dig, finder du en guide, der hjælper dig med at forstå de forskellige modningsstadier. Du skal være helt sikker på, at det er lidt blødt, når du presser lidt på toppen af avocadoen med din tommelfinger. Så er avocadoen klar.
 2. MOS ELLER SKIVER
  Most avocado bliver mere klæbrig og hjælper med at låse større ingredienser ovenpå. Du kan også tilføje mere smag til avocadoer, når de moses sammen. Jeg kommer altid lidt oliven olie, flagesalt og friskkværnet peber på min most avocado.
  Hvis du vil have mere tekstur, er skiver vejen at gå. Det fungerer godt, når du bruger minimale påfyldninger, ellers bliver avocadoen glat, hvilket gør det svært at spise.
 3. BRØD
  Rugbrød vil være min bedste anbefaling, ristet to gange. Så får du et meget sprødt brød som vil matche bedre med de cremede avocadoer.
 4. TOPPING
  Brøndkarse, rødbede spirefrø, chiliflager, chia og sesamfrø.
 1. SYLTEDE RØDLØG
  Et must til den ultimative avocadotoast. Syltede rødløg er meget nemt at lave, og det kan bruges til mange forskellige ting f.eks. i tacos, som topping på salater, i sandwich, til hjemmelavede hotdogs eller burgere.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.