Mangosorbet

Mangosorbet er en populær og lækker dessert.
Den har en mere intens, frisk og autentisk mango-smag end mango-is. Den indeholder ikke mælk eller fløde, så den er også et godt valg for dem, der undgår mælkeprodukter.

Serveringer: til 4 personer

Ingredienser:

2 -3 modne mangoer
100 g sukker
1,5 dl vand
2 lime (saften)
1 æggehvide (kan undgås)

Start med at lave sukkerlage:
Bring vandet i kog, tilsæt sukker, og lad det opløse under omrøring.
Når det er opløst, lad det simre i et par minutter. Lad det afkøle.
Mangopure:
Skræl mangoerne og skær dem i små stykker. Læg dem i en blender eller en foodprocessor. Tilsæt limesaft og den kolde sirup (sukkerlage), og blend det sammen.

Hvis du har ikke en ismaskine:
Si mangopuréen gennem. Derefter hældes den i en plastikskål eller condi bøtte med låg og stilles i fryseren i mindst fire timer. Hvis det bliver for hårdt, så tag det ud af fryseren nogle minutter før servering og stil det i køleskabet

Hvis du har en ismaskine:
Kør mangopuréen på en ismaskine indtil den har fået konsistensen som softice. Du kan eventuelt tilsætte en æggehvide hvis du ønsker en mere cremet konsistens.

Velbekomme.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.