Mimosa cocktail

Mimosa er særligt populær som en brunch-cocktail, eller som velkomstdrink.
Oprindeligt blev Mimosa opfundet i Paris i begyndelsen af 1900-tallet og spredte sig hurtigt som en populær brunch-cocktail.
 
Ingredienser:
Champagne eller cava
Friskpressent appelsinjuice af økologiske appelsiner
 
Fremgangsmåde:
Forholdet mellem champagne og appelsinjuice varierer efter smag, men en almindelig opskrift er 1 del friskpresset appelsinjuice til 1 del champagne.
Du kan justere forholdet efter din præference, om du ønsker det mere champagneagtigt eller mere frugtagtigt.

Hæld først appelsinjuicen i glasset.
Top op med champagne eller cava.

Traditionelt serveres Mimosa i et champagneglas.

Skål eller “salud” som vi siger i Spanien.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.