Tuntatar med mango og avocado

Tuntatar smager himmelsk og det er en af mine yndlings opskrifter til forret når jeg får gæster derhjemme.
Avocadoerne fra Greenmate er nyplukkede, det vil sige, at du selv kan styre modningsprocessen med hjælp af vores modnings og opbevaringsguide som ligger i din avocadokasse. Det er en fordel når man f.eks. skal lave tuntatar og finde avocadoerne i det perfekte modnings stadie.
Brug altid fisk af højeste kvalitet, når du serverer den rå.

Serveringer: 4 portioner

Ingredienser:

250 g tun (sushi tun af højeste kvalitet)
2 øko avocadoer
1 øko mango
Citronsaft
2 spsk olivenolie
1 spsk sesamolie
1 spsk sojasovs
Salt og peber
Hvide sesamfrø
Sorte sesamfrø
Hakket purløg

Fremgangsmåde:

  • Skær tunen i små tern (1×1 cm). Kom tunen i en skål og mariner det med sesamolie, 1 spsk olivenolie, sojasovs, salt og peber. Bland godt sammen. Pak i plastfolie og læg det i køleskabet 1 time.
  • Skær avocadoerne i små tern. Tilsæt lidt salt, en spsk olivenolie og citronsaft.
  • Skær også en mangoen i små tern, tag tunen ud af køleskabet, bland den med mangotern.
  • Sæt en anretterring på din tallerken og fyld med avocado i bunden og blandingen af tuntatar.
  • Nu fjerner du ringen forsigtigt og gør den samme process 3 gange mere.
  • Pynt med sorte og hvide sesamfrø og lidt finthakket purløg.

    I denne opskrift er tun, avocado og mango et perfekt match.

    Find andre opskrifter med avocado og mango på vores opskrifts-sektion, og tjek vores Poke bowl med avocado opskrift.

Populære frugtkasser

Alle ordrer modtaget inden kl. 23.59 på søndag bliver leveret efterfølgende fredag inden kl. 07.00

Hele vores familie sætter stor pris på, at du har valgt greenmate. Vi håber, at du nyder din kasse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.