Tuntatar smager himmelsk og det er en af mine yndlings opskrifter til forret når jeg får gæster derhjemme.
Avocadoerne fra Greenmate er nyplukkede, det vil sige, at du selv kan styre modningsprocessen med hjælp af vores modnings og opbevaringsguide som ligger i din avocadokasse. Det er en fordel når man f.eks. skal lave tuntatar og finde avocadoerne i det perfekte modnings stadie.
Brug altid fisk af højeste kvalitet, når du serverer den rå.
Serveringer: 4 portioner
Ingredienser:
250 g tun (sushi tun af højeste kvalitet)
2 øko avocadoer
1 øko mango
Citronsaft
2 spsk olivenolie
1 spsk sesamolie
1 spsk sojasovs
Salt og peber
Hvide sesamfrø
Sorte sesamfrø
Hakket purløg
Fremgangsmåde:
- Skær tunen i små tern (1×1 cm). Kom tunen i en skål og mariner det med sesamolie, 1 spsk olivenolie, sojasovs, salt og peber. Bland godt sammen. Pak i plastfolie og læg det i køleskabet 1 time.
- Skær avocadoerne i små tern. Tilsæt lidt salt, en spsk olivenolie og citronsaft.
- Skær også en mangoen i små tern, tag tunen ud af køleskabet, bland den med mangotern.
- Sæt en anretterring på din tallerken og fyld med avocado i bunden og blandingen af tuntatar.
- Nu fjerner du ringen forsigtigt og gør den samme process 3 gange mere.
- Pynt med sorte og hvide sesamfrø og lidt finthakket purløg.
I denne opskrift er tun, avocado og mango et perfekt match.
Find andre opskrifter med avocado og mango på vores opskrifts-sektion, og tjek vores Poke bowl med avocado opskrift.